Het verhaal van Sterrepop

In 2008 werd onze dochter Caitlin geboren. Ons derde kindje en na twee jongens, Julian en Dante, een hele verrassing! Caitlin is een heel lief, enthousiast en gevoelig meisje. Deze mooie combinatie zorgde ervoor dat ik me niet alleen wilde richten op het moederschap, maar ook mijn creatieve talenten met en voor de kinderen de ruimte wilde geven.
Zeven jaar lang heb ik met veel plezier gewerkt aan mij atelier Zonnepop. Handgemaakte poppen  antroposofische basis. Na de geboorte na onze jongste, Matisse, heb ik dat nog een tijd gedaan. In de periode dat ons gezin groeide, verloren de kinderen hun oma, later hun opa en toen nog hun laatste oma. Dit verdriet gaat nooit weg, maar wordt langzaam verweven in ons levensverhaal. In mijn dagelijks werk als geestelijk verzorger bij vaak ernstig zieke mensen, staat altijd een ding voorop: troost. Dat is niet iets wat je zomaar kan brengen of delen, maar troost is wel datgene wat iedereen met verdriet nodig heeft.
Voor kinderen ( en vaak ook volwassenen) is troost in de vorm van een knuffelpopje, of een fotootje of een koffertje vol troostkadootjes soms heel welkom.
Dus heb je iemand verloren en wil  je de mooie herinneringen bewaren, kijk dan eens of Sterrepop iets voor je heeft.